Напевно, не залежно від того, віруючий ви людина або ні, ви розумієте, що існує молитва від пристріту і псування. Можна вірувати в це, можна не вірити, але справити на людину вплив з боку повністю можна.

Є два методи незнання псування або пристріту: свідома порча або пристріт, яка проводиться із застосуванням обрядів і вчиняється людиною, який знайомий з чарівними ритуалами і законами темної магії. Але це не все. Таких людей дуже незначно. Існує і другий варіант втілення впливу на людину — неусвідомлена псування, витікаючої від недоброго завістного людини. І таких випадків значно більше, ніж випадків цілеспрямованого чарівного впливу. Але, все ж, легше від цього не стає. Навіть якщо хтось неусвідомлено заподіяв для тебе шкода, з цим доведеться битися.

Багато веб-сайти, присвячені цій темі, і самі священнослужителі вважають, що молитва від пристріту і псування здатна зцілити і творити дива. До речі, направте увагу, що пристріт значить не тільки лише шкоду здоров’ю, як ми звикли вважати, та й біди у фінансовому плані, і перепони в особистому житті, також невміння зробити справи з близькими людьми, конфлікти на роботі і, як нерідко буває, — втрату коханого людини.

В особливості цінується молитва від пристріту малюка, тому що у маленького чоловічка ще не сформувалося його власне біополе, як у дорослої людини, яке здатне захистити його від злих помислів людей, що живуть у світі, який він тільки-тільки побачив.

Знайте, що молитва від пристріту малюка не неодмінно повинна бути серйозною, канонічної. Вона повинна бути спочатку щирою, що йде від серця, і самі моляться повинні вірувати в її силу.

Із традиційних варіантів, в особливості нерідко рекомендується така молитва від пристріту і псування:
Милосердний Господь наш, Для тебе вручаємо наших малюків, яких Ти дарував нам, почувши наші молитви. Просимо Тебе, Господь, спаси їх способами, які Ти Сам знаєш. Збережи їх від пороків, від зла, від гордині, і нехай не стосується душ їх нічого, що тошно Для тебе. Але віру, любов і надію на порятунок дарі їм і так будуть вони в Твоїми вибраними посудинами для Духа Святого і нехай буде святим і безгрішним перед Папою їх актуальний шлях. Благослови їх, Господи, нехай прагнуть вони кожну хвилинку життя власної виконати волю Твою святу, щоб Ти, Господь, зумів завжди перебувати з ними Духом Своїм Святим.

Але ця молитва від пристріту і псування — одна з небагатьох наявних. Якщо ви сповідуєте християнство, то читайте Псалми Давида, так як, як зрозуміло, правитель Давид пройшов через величезну кількість випробувань і на його шляху зустрічалося, мабуть, більше недругів і заздрісників, ніж друзів. Але він свято вірив у те, що Господь не дасть недругам святкувати перемогу і звертався до Бога за допомогою. Практично його псалми і є відозву до Бога з проханням про захист від пристріту і псування.

У наші дні ситуація змінилася не багато, і це треба визнати. Як і до цього суспільство роздирають соціальні, грошові та політичні кризи і суперечності. Люди з підозрою ставляться один до одного, якісь навіть і не пробують сховати свою заздрість або ворожість до ближнього, а означає пристріт і порчу раніше є.
Офіційна наука не дає коментарів з цього приводу, так як ні обгрунтувати, ні спростувати існування пристріту і псування вона, на жаль, не в змозі. Але інтуїтивно люди, особливо предки, відшукують острівці спокою в нашому неспокійному світі і прагнуть захистити власних діток від зла.

Читайте Біблію, кріпите не тільки лише своє фізичне, так і духовне здоров’я, тоді ви можете протистояти всій великій кількості темної енергії, з якою доводиться стикатися раз в день. Віра — величезна сила, і молитва від пристріту і псування зміцнить нас у цьому неспокійному світі.