«… Відшукала того, кого покохала душа моя,
вхопилася за нього і не відпустила його,
поки не привела його в дім мами моєї … «.
«Пісня пісень»

Ми приходимо в цей світ з любов’ю

Кожен, хто приходить у цей світ, потребує любові. Людина — істота дуже залежне від того абсолютного світла життя, іменованого коханням. Спочатку, з самого моменту власного зачаття, він хоче отримувати її від батьків і найближчого оточення: членів сім’ї, родичів, друзів. Дорослішаючи, він усвідомлює, що йому потрібна любов іншої людини. Ця любов інша: не дружня, не батьківсько-материнська, не братська, зовсім інша … Любов повністю чужої людини, за якого він буде згоден дати своє життя. Ось у цей момент людина розуміє, що готовий не тільки лише прийняти любов, він готовий сам віддавати (так як любов — це не приймати і брати, а дарувати й віддавати) і бути від цього щасливим.

Як знаходити любов і для чого потрібна молитва про любов?

Що робити дорослій людині, коли він потребує любові, але не лицезреет у власному оточенні тієї людини, кого зуміє полюбити і з ким рука об руку піде по життю? Необхідно просити Всесвіт дати таку людину. Те, що ідея речовинна — вже здавна стало незаперечною правдою. Про це свідчить наука (спочатку психологія), всі релігії, філософії, і різного роду пізнання, накопичені населенням землі за тисячоліття, свідчать: якщо дуже людина чогось захоче і попросить про це, він неодмінно отримає бажане. На цьому побудовані всі чарівні пізнання, про це свідчить Ісус в Новенькому завіті: стукайте і розкриється, вимагайте, і дано вам буде. Як просити про любов? Знаходиться в залежності від того, кого просити, від кого ви бажаєте отримати яку любов, до того і буде ваша прохання. Бажаєте пристрасну любов отримати від духів, від різних невідомих сил, застосовуйте комплоти і привороти. Що це дасть? У найкращому разі — нічого. У гіршому — від невідомих сил отримаєте щось невідоме, пізніше будете розбиратися з ним самі, а від духів вообщем навряд чи варто чекати чогось непоганого собі … Краще і надійніше всього — попросити допомоги у Бога, іншими словами звернутися до нього з молитвою. Вам потрібна молитва про любов.

Яка потрібна молитва про любов?

Для захисту від злих духів, від псування на безшлюбність і інших схожих підступів чужий заздрості й ненависті читати необхідно Псалом 90. Читати його необхідно нерідко: Один раз в день, або хоча б Один раз на тиждень. Це допоможе зняти напущенние псування, якщо вона є, і захистить від нових замахів. Оберіть для себе молитву про любов з молитвослова, або Глас своїми словами. У молитвословах є молитви про шлюб для жінок і для хлопців. Бажаю направити вашу увагу на те, що ви не знайдете там такого, як молитва про любов чоловіка, або молитва про любов дівиці. Любов до зворотного підлозі без шлюбу вважається гріховним. Просити про такий любові, природно, у Бога не можна. Тому, якщо серйозно зайнялися вирішенням питань особистого життя, то просити треба про шлюб. З ким, Бог вам сам покаже. Для цього ви до нього і звертаєтеся. Довіра до Бога бути, висловлюючись сучасною мовою, по дефлоту. Звертайте увагу на молитви про любов:

  • Господу Богу для дівчини про успішне заміжжя
  • Пресвятій Діві Марії
  • святої Матрони Московської
  • Миколі чудотворцеві про шлюб
  • великомучениці Варварі
  • Ксюши Петербурзької

Є також гарна церковна молитва святому Йосипові про хорошу людину. Ще непогано б попросити маму молитися великомучениці Катерині за дочку про непоганому нареченого. Материнська молитва дуже могутня і ефективна.

Як з’ясувати свою долю?

І чоловікові і жінці, якщо вони вже з кимось зустрічаються, для того, щоб перевірити чи той це мужик, який один єдиний, посланий долею на все життя, дуже корисно молитися такою молитвою: Господи, ввіряю Для тебе мої справи з (іменуйте ім’я людини). Якщо вони на користь мені, то нехай вона (він) буде моєю дружиною (чоловіком). Якщо це людина, все складеться до одруження, якщо ні — розлучитеся. У такому випадку, не здумайте повертати цю людину. Бог адже вам ясно вимовив — не ваше це.

Як молитися про любов?

Богу повністю все одно як Ви молитеся, іншими словами, глас. Головне — що Ви відчуваєте. Він дивиться у ваше сердечко і лицезреет все, що ви тільки хочете сказати. Тому постарайтеся втілювати в слова щирі помисли, а помисли зробити чистими і ясними, спочатку собі. Тому, як попросите всім сердечком і всіма помислами, то і реалізується. Якщо ви бажаєте любові, повинні знати і усвідомлювати яку любов. І чи готові ви відповісти на почуття? Я бажаю, але не знаю чого, більше означає: не бажаю вообщем, або — мені нуднувато, бажаю пригод. Пам’ятайте, якщо корабель не знає, куди йому плисти, жоден вітер не буде йому попутним. Будьте щасливі в коханні.